Ruike Trekker LD51 — ніж-мультитул

Ніж — це незамінний багатофункціональний інструмент, який буде корисний як під час походу на природу, так і в місті. Проте один тільки ніж не зможе виконати всі завдання, тому інші інструменти також важливі. Але не носити ж їх усі з собою? Звичайно так, якщо це Ruike LD51.

Якщо подивитися на нього в профіль, то можна подумати, що це звичайний складаний ніж, який нічим не відрізняється від інших подібних. Але насправді — це не просто ніж, а цілий мультитул, всі інструменти якого компактно заховані в руківʼї. Всього 22 додаткові функції.

Які є інструменти?

Основний інструмент — клинок із гладким заточуванням. З одного боку є шпеньок, а у відкритому положенні він фіксується за допомогою замку Liner Lock. Поряд розміщені невеликі пасатижі, які можна використовувати для роботи з дротом або проводами. Також в цьому ряду розміщена хрестова викрутка.

Середній ряд оснащений хоч і невеликою, але досить надійною пилкою по дереву. Зубці розміщуються у два ряди, а кінчик трохи заокруглений, щоб забезпечити безпеку використання. Невеликі гілки розпилюються дуже добре.

Наступний інструмент — ножиці з пружинним механізмом. Також в одному ряду з ними розміщене шило, яке виконує додаткові функції (інструмент для зняття ізоляції та інші).

В останньому ряду розміщується плоска викрутка, в неї вбудована відкривачка для пляшок. Поруч з нею розміщується невелике серейторне лезо. У торці є відкидне кільце, яке можна використовувати для темляка або карабіна.

Весь інструменти, крім, хіба що, відкидного кільця, фіксуються за допомогою механізму slip-point, що представляє собою велику пластину з металу. Крім того, цей механізм виконує роль бекспейсера. На спинці розміщується штопор, а в торцевій частині встановлений склобій.

Ще у додаткових інструментах можна відшукати невеликі щипці, які розміщуються в одній з накладок і дістаються повністю.

Всі інструменти, крім, хіба що, відкидного кільця, фіксуються за допомогою механізму slip-point, що являє собою велику пластину з металу. Крім того, цей механізм виконує роль бекспейсера. На спинці розміщується штопор, а в торцевій частині встановлено склобій.

Ще у додаткових інструментах можна відшукати невеликі щипці, які розміщуються в одній з накладок.

Особливості LD51

Всі інструменти виготовлені зі шведської сталі 12C27, яка загартована до твердості 58 HRC. Накладки виконані з матеріалу G10 чорного кольору з фактурною поверхнею, тому Ruike LD51 зручно лежить у долоні навіть попри великі габарити. Кліпса також присутня, вона майже повністю приховує ніж в кишені.

Вага і габарити у цього виробу досить великі, але це необхідно, щоб збільшити функціональність і надійність. Розташування інструментів теж не ідеальне, оскільки компактність занадто висока. Наприклад, щоб скористатися хрестовою викруткою, доведеться дістати пасатижі.

Але в цілому Ruike LD51 — відмінний ніж з великою кількістю функцій, що може вирішити найрізноманітніші завдання. Якщо постійно тримати його при собі, то можна виконувати навіть дрібний ремонт у польових умовах.

Знижка 5% за промокодом:
TR5

копіювати

Купон скопійований

Товари новини

Написати коментар