Завантаження

1. Загальні положення

1.1. Дана політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання та розкриття персональних даних користувача. Персональні дані користувача отримує ФОП Вакуленко О. О. (ідентифікаційний код 3468104332), від користувачів сайту при реєстрації на сайті ruike.com.ua, а також під час використання сайту ruike.com.ua. персональні дані Користувача заповнюються Користувачем.

1.2. Для того щоб провести реєстрацію на сайті ruike.com.ua і використовувати особистий кабінет, Користувач повинен уважно ознайомитися з даною Політикою конфіденційності і висловити свою повну згоду з її умовами шляхом натискання кнопки "зареєструватися" на сайті ruike.com.ua.

1.3. Користувач не має права використовувати сайт ruike.com.ua, якщо він не згоден з умовами даної Політики конфіденційності.

1.4. Здійснюючи покупку або реєструючись на сайті ruike.com.ua, Користувач вносячи персональні дані та /або надаючи ці дані іншим шляхом, та/або здійснюючи будь-які дії в рамках сайту ruike.com.ua, Користувач дає свою однозначну згоду з умовами даної Політики конфіденційності. Користувач надає ФОП Вакуленко О. О. право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати і розкривати персональні дані Користувача на умовах даної Політики конфіденційності.

1.5. Дана політика конфіденційності не регулює ФОП Вакуленко О. О. і не несе відповідальності за отримання, зберігання, обробку, використання та розкриття персональних даних Користувача третім особам, які не перебувають у володінні або під управлінням ФОП Вакуленко О. О. і фізичними особами, які не є працівниками ФОП Вакуленко О. О..

1.6. Користувач визнає, що в разі недбалого ставлення Користувачем до безпеки і захисту його персональних даних і даних авторизації треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису і персональних та інших даних користувача. ФОП Вакуленко О. О. не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

1.7. Достатнім повідомленням Користувача про включення його персональних даних в базу даних клієнту ФОП Вакуленко О. О. Буде лист-повідомлення, направлене на електронну пошту користувача, зазначену при реєстрації.

2. Які особисті дані можуть збиратися

Ми збираємо особисту інформацію, а саме: ім'я, прізвище, дата народження, стать, контактні телефони, адреса електронної пошти, адреса розташування клієнта. Також ми можемо збирати іншу інформацію:

  • Файли Cookies для того, щоб визначити браузер користувача і надати залежні від цього сервіси, наприклад зберігання даних в кошику між відвідуваннями;
  • IP-адреса користувача, для того щоб показати рекламу і вести журнал активності користувача;
  • Інформацію про помилки роботи ресурсу, ініційованих Користувачем;
  • Поведінка користувача на сайті;
  • Вся інформація збирається нами " як є» і не змінюється в процесі збору даних.

3. Як інформація про вас буде використовуватися компанією. Мета використання

Ми можемо використовувати ваше ім'я, прізвище, дату народження, стать, адресу електронної пошти, пароль для ідентифікації вас як користувача ruike.com.ua. ми можемо відображати ім'я, прізвище, контактні телефони, адресу електронної пошти, поштову адресу для відправки товару.

Ми можемо використовувати вашу контактну інформацію в поштових розсилках, а саме повідомляти вас про нові акції та інші новини ruike.com.ua. користувач завжди може відмовитися від проведення розсилки за його контактною інформацією відправивши електронного листа про відмову на поштову скриньку info@ruike.com.ua.

Інформація про Вас, у тому числі персональні дані, використовуються з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, податкових і відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання договірних зобов'язань з надання послуг. А також для ідентифікації клієнта як Користувача Сайту, з метою надання та пропозиції, послуг, обробки платежів, створення та реалізації бонусних програм, пропозиція нових послуг, передачі будь-якої інформації відмінної від предмета договору, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, поліпшення якості надання послуг, надання Сервісів сайту, розміщення інформації про клієнта на сайті в Особистому кабінеті.

4. Умови надання доступу до бази даних

Ми не передаємо персональні дані третім особам, за винятком випадків передбачених нижче. Користувач, погоджуючись з Політикою Конфіденційності, надає право ФОП Вакуленко О. О. розкривати свої персональні дані третім сторонам, які надають ФОП Вакуленко О. О. послуги, зокрема, але не виключно, обробляють платежі, доставляють посилки. Треті сторони можуть використовувати інформацію тільки у випадку, якщо вони надають послуги ФОП Вакуленко О. О. і тільки ту інформацію, яка необхідна для надання послуги.

Також розкриття персональних даних без згоди користувача або уповноваженої ним особи, допускається у випадках, визначених законом, і тільки в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно.

  • За обґрунтованими запитами державних органів, які мають право витребувати та отримувати такі дані;
  • У тому, випадку якщо, на думку ФОП Вакуленко О. О., Користувач порушує умови даної Угоди та/або інших договорів і угод між ФОП Вакуленко О. О. І Користувачем.

5. Як змінити /видалити цю інформацію або відмовитися від підписки

Користувачі в будь-який момент часу можуть змінити /видалити особисту інформацію або відмовитися від підписки, для цього достатньо написати запит про відмову від електронної розсилки або видалення інформації про Користувача з бази даних сайту на поштову скриньку info@ruike.com.ua. робота деяких можливостей ruike.com.ua, для яких необхідна наявність інформації про Користувача, може бути припинена з моменту зміни/видалення інформації.

Персональні дані користувача зберігаються до моменту їх видалення Користувачем.

Достатнім повідомленням Користувача про видалення або іншу обробку персональних даних буде лист (інформація), спрямований на електронну пошту, зазначену Користувачем.

7. Захист інформації, що збирається

Ми вживаємо всі розумні запобіжні заходи для захисту конфіденційності даних. Всі дані, які ми збираємо, зберігаються на одному або декількох захищених серверах баз даних і не можуть бути доступні за межами нашої корпоративної мережі. Тільки ті співробітники ФОП Вакуленко О. О., яким необхідно виконувати робочі функції, для яких потрібен доступ до особистої інформації Користувачів, мають доступ до інформації про користувачів. Всі співробітники, які мають доступ до інформації про користувачів, підписали угоду про нерозголошення інформації про користувачів третім сторонам.

8. Зміни в політиці конфіденційності

Ми можемо змінити умови Політики конфіденційності. У такому випадку ми замінимо версію документа на сторінці «Політика конфіденційності». Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути проінформованими про те як ФОП Вакуленко О. О. на ruike.com.ua захищає інформацію про користувачів.

ФОП Вакуленко О. О. не несе відповідальності за збитки або збитки, які поніс Користувач особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов даної Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

9. Додаткова умова

У випадку, якщо яке-небудь положення Політики конфіденційності, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону, або недійсним, це не вплине на інші положення, які не суперечать закону, вони залишаються в силі і є дійсними, а будь недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

Користувач має права передбачені Законом України» Про захист персональних даних " від 1 червня 2010 року №2297-VI.

Дана політика конфіденційності поширюється на Користувача з моменту, коли під час використання сайту ruike.com.ua він при передачі своїх персональних даних погодився з умовами даної Політики конфіденційності і діє до тих пір, поки на сайті ruike.com.ua зберігається будь-яка інформація про Користувача, в тому числі і персональні дані.

Оберіть мову сайту: