Команда Ruike Україна на виставці Риболовля.Полювання.Туризм 2024

Що краще: складаний ніж чи модель із фіксованим клинком? А можливо, багатофункціональний інструмент, конструкція якого включає низку дрібних елементів для виконання різних завдань?

Ми часто стикаємося з подібними питаннями від наших клієнтів і можемо сказати, що все залежить виключно від індивідуальних уподобань, тому найкраще рішення — потримати в руках інструменти, що сподобалися, і протестувати їх перед придбанням. Для цього можна прийти в офлайн-магазин одного з наших партнерів або ж відвідати виставку, в якій бере участь наша команда Ruike, щоб побачити повний асортимент продукції бренду та вибрати те, що дійсно відповідає вашим вимогам.

Останнім таким заходом став фестиваль Риболовля.Полювання.Туризм у МВЦ української столиці. Виставка тривала 4 дні, з 21 по 24 березня 2024 року, дозволяючи відвідувачам ознайомитись з актуальними послугами та товарами від 39 компаній-учасників, які бачать своєю основною метою робити життя активних людей максимально комфортним.

У виставці брала участь і наша команда. На вже знайомому для наших постійних покупців стенді можна було вивчити асортимент інструментів з різних категорій:

  • Складані ножі для повсякденного носіння та експлуатації у польових умовах. Серед них були як класичні моделі з нековзними руківʼями, так і суцільнометалеві аналоги з яскравим дизайном;
  • Ножі з фіксованим клинком, призначені для тактичних цілей та використання в екстремальних умовах, де гостре та міцне лезо — це запорука не лише зручності, а й безпеки користувача;
  • Багатофункціональні ножі, яких відрізняє наявність повноформатного клинка та безлічі складаних інструментів — від ножиць та серейторної пилки до викруток різних видів і навіть штопора, що є рідкісним елементом у сучасних моделях такого формату.

Загалом було представлено понад 20 різних інструментів Ruike, і ми раді, що наша продукція викликала щирий інтерес серед тисяч користувачів, які відзначили якість товару.

Наша команда дякує кожному за підтримку та довіру! Це дозволяє нам не зупинятися на досягнутому, вдосконалюватися та продовжувати підтримувати українських захисників постачанням інструментів Ruike задля єдиної цілі.

Ми не прощаємось і сподіваємось побачитися з вами знову на найближчих заходах. За новинами слідкуйте у наших соціальних мережах.

До зустрічі!

Написати коментар