Ножі Ruike: огляд асортименту та особливостей моделей

Ruike почав робити свої перші кроки у виробництві ножів в далекому 1998 році і на сьогоднішній день вже завоював довіру користувачів з усього світу. Затребуваність інструментів бренду обумовлена особливим підходом інженерів до створення лез: крім високої якості матеріалів ножі Ruike виділяються своєю багатофункціональністю і більш низькою ціною, ніж ножі конкурентів.

Асортимент ножів Ruike

Каталог ножів Ruike включає ряд інструментів різного призначення, які відрізняються зовнішнім виглядом, комплектацією і характеристиками.

  1. Складаний ніж Ruike

    Класичний фолдер для повсякденного використання. Він має невеликі розміри в закритому стані і малу вагу, що дозволяє заховати клинок в кишені брюк або сумки і використовувати як в міських умовах, так і на природі.
  2. Нескладний ніж

    Клинок з підвищеною міцністю, який призначений, в першу чергу, для використання під час відпочинку на природі або для виробничих потреб. За рахунок відсутності системи фіксації леза ніж може витримувати великі навантаження.
  3. Туристичний ніж Ruike

    Може бути як складним, так і нескладним. Його завдання-працювати з матеріалами будь-якої міцності і забезпечити комфортне перебування на природі далеко від цивілізації. Для цього крім хороших характеристик він повинен бути зручним у використанні і не боятися впливу вологи і хімічних речовин.
  4. Мультитул Ruike

    Практичний інструмент, який крім основного леза має ряд інших модифікацій. Кількість модифікацій в мультитулі відрізняється в залежності від моделі, щоб користувач міг підібрати для себе відповідний.

Чим відрізняються ножі Ruike

На зміну часам, коли інструменти робилися вручну, прийшли сучасні технології, які дозволили повністю автоматизувати виробництво і подарували бренду масу можливостей для вдосконалення своїх ножів. Крім своєї низької вартості леза компанії мають ряд переваг в своїх характеристиках:

  • Матеріал клинка. Основою лез ножів Ruike (не враховуючи кілька окремих моделей) служить нержавіюча сталь марки Sandvik 14C28N. це відносно новий матеріал шведського виробництва, який розроблявся спеціально для застосування у виготовленні ножів і має поліпшені характеристики в твердості і гостроті, а також відрізняється простотою в догляді.
  • Твердість клинка. Середня твердість лез ножів Ruike коливається в межах 56-62 HRC — оптимальний показник, який гарантує стійкість при роботі з матеріалами різної міцності і легкість в заточуванні.
  • Система фіксації леза. Складні ножі Ruike мають в своїй комплектації замки одних з найпопулярніших і надійних типів: Liner Lock або Frame Lock. Деякі моделі додатково оснащені системами безпеки Thump Up або Beta Plus. Вони запобігають випадковому закриттю ножа під час його використання.
  • Матеріал рукояті. Бренд пропонує полегшені варіанти ножів з пластиковими рукоятями, а також класичні клинки, які повністю виготовлені зі сталі. У другому випадку найчастіше використовується сталь 3cr14n.

Кращі ножі Ruike

Ми підібрали короткий список найпопулярніших моделей ножів Ruike різного типу і призначення.

Ніж Ruike P801

Нож Ruike P801

Один з лідерів з продажу в асортименті бренду. Хороші характеристики і стильний дизайн (ніж має повністю металеву конструкцію) зробили ніж класикою серед лез для повсякденного використання. Нержавіюча сталь на найвищому рівні справляється з роботою як з продуктами харчування або пластиком, так і деревиною, а замок Frame Lock запобігає випадковому закриттю ножа при великих навантаженнях.

Може здатися, що ніж Ruike P801 важкуватий для носіння в кишені, але все змінює зручна рукоять, за рахунок якої інструмент зручно утримувати в долоні. Єдиний нюанс: ніж з металевою рукояттю буде не найкращим рішенням для використання в холодну пору року або у вологу погоду.

Ще однією перевагою є покриття Stonewash. Таким чином виріб довше зберігає свій первинний зовнішній вигляд.

Stonewash-спеціальна обробка ножів, коли на поверхню металу наноситься сітка з крихітних подряпин. Таким чином поверхня стає матовою і маскує пошкодження, які можуть з'явитися на клинку під час його використання.

Особливість:

  • складаний ніж Ruike;
  • міцне лезо зі сталі Sandvik 14C28N;
  • сталева рукоять ергономічної форми;
  • замок Frame Lock;
  • додаткове покриття Stonewash.

Знижка 5% за промокодом:
RUIKE

копіювати

Купон скопійований

Ніж Ruike F815

Нож Ruike F815

Хоча це ніж нескладного типу, він позиціонується як лезо для повсякденного використання. Модель не вийде заховати в кишені штанів, але її можна носити в рюкзаку в якості похідного ножа.

Матеріалом леза служить та ж сталь Sandvik 14C28N, а ось рукоять виготовлена з композитного матеріалу G10, який розширює область застосування інструменту. Його можна застосовувати вдома в якості кухонного ножа або як туристичний ніж Ruike, який не ковзає в руці і не боїться впливу хімічних речовин.

Ножа Ruike F815 має покриття Stonewash і доступний в двох варіантах: з руків'ям чорного і оранжевого кольорів.

Особливість:

  • нескладний ніж;
  • лезо зі сталі Sandvik 14C28N;
  • рукоять з композитного матеріалу G10;
  • покриття Stonewash;
  • кілька варіантів кольорів.

Знижка 5% за промокодом:
RUIKE

копіювати

Купон скопійований

Ніж Ruike P108

Нож Ruike P108

Дана модель-витончена класика, яка виділяється своїм зовнішнім виглядом. Вона має тонке лезо оригінальної форми в двох варіантах: стандартний металік і оригінальний чорний. Другий варіант особливо добре виглядає після тривалої експлуатації — потертості і подряпини не псують вигляд виробу, а навпаки роблять його більш цікавим.

Комплектація ножа Ruike P108 продумана до дрібниць: він оснащений підшипниками, замком Frame Lock і запобіжником. Рукоять ножа виготовлена зі сталі 3cr14n і стійка до корозії. Довжина в складеному стані становить 12 см і дозволяє покласти інструмент в кишеню, а завдяки стильному дизайну ніж виглядає дорожче його реальної вартості.

Особливість:

  • складаний ніж;
  • лезо зі сталі Sandvik 14C28N;
  • рукоять зі сталі 3Cr14N;
  • оригінальний дизайн з декількома колірними варіантами;
  • малі габарити.

Знижка 5% за промокодом:
RUIKE

копіювати

Купон скопійований

Ніж Ruike P105

Нож Ruike P105

Один з найяскравіших ножів в асортименті - Ruike P105. Він виділяється насиченими візерунками на рукояті з накатками зі склопластику G10 і спеціальною виїмкою під вказівний палець для підвищеної зручності. До слова, рукоять досить широка, щоб гарантувати надійний хват в долоні будь-якого розміру.

Варто враховувати, що ніж має досить велику вагу — 147 г.цей момент компенсується за рахунок хороших ріжучих властивостей інструменту і зручною конструкцією. Довжина леза досягає 91,6 мм — відчутно більше, ніж більшість ножів Ruike. Клинок намертво фіксується за допомогою замка Liner Lock і однаково зручно лежить як в правій, так і лівій руці.

Особливість:

  • складаний ніж Ruike;
  • лезо зі сталі 14C28N твердістю 60 HRC;
  • лезо довжиною 91,6 мм;
  • ергономічна рукоять з накладками зі склопластику G10;
  • яскравий дизайн рукояті.

Знижка 5% за промокодом:
RUIKE

копіювати

Купон скопійований

Ніж Ruike L41

Нож Ruike L41

Асортимент Ruike налічує цілу лінійку мультитулів, але одним з кращих є мультитул Критерій Руіке L41 - аналог тих же Ruike L21 або Ruike L32, тільки з великою кількістю інструментів. Тут є, де розгулятися: цілих 22 модифікації різного призначення, які допоможуть із завданнями різної складності, коли потрібно щось порізати, проколоти, відкрити, заточити і багато іншого.

Відмінність від інших ножів Ruike полягає ще і в тому, що тут використовується сталь 12С27 — Інша марка шведської сталі твердістю 58-59 HRC, яка не вимагає частого заточування. Ніж має зручні накладки з матеріалу G10 і замок Liner Lock.

Особливість:

  • мультитул Ruike Criterion з 22 модифікаціями;
  • основне лезо та інші інструменти виготовлені зі сталі 12С27;
  • рукоять з накладками з матеріалу G10;
  • замок Liner Lock.

Знижка 5% за промокодом:
RUIKE

копіювати

Купон скопійований

Підбити підсумок

Бюджетність ножів Ruike-далеко не єдина перевага асортименту бренду, який також робить упор на якість і візуальне становить виробів. Незалежно від призначення ножі Ruike мають ряд схожих переваг:

  • використання якісних Шведських марок сталі;
  • ергономічні рукояті;
  • якісні замки і запобіжники в комплектації;
  • продумані форми і дизайн.

Тому, купуючи Ruike, користувач може бути впевнений, що набуває якісний виріб, який дійсно коштує своїх грошей.

Товари новини

Написати коментар