Ножі Ruike: «гострі» ідеї для подарунка на Новий рік

Скільки разів ви отримували подарунок, який згодом лежав забутим у дальньому ящику? Щоб ваш сюрприз для друзів та близьких не спіткала така ж доля, цього Нового року ми пропонуємо звернути увагу на корисні подарунки, які будуть приносити їх майбутнім власникам практичну користь і використовуватися щодня.

Чи то затятий рибалка, захоплений велосипедист, пристрасний автомобіліст або справжній ас ремонтних робіт — у нашій добірці зібрані багатофункціональні ножі, які сподобаються будь-якому користувачу незалежно від його захоплень.

Ласкаво просимо у світ інструментів, які виробляє бренд Ruike, — подарунків, що дійсно запамʼятаються!

Ruike P108-SF – безсмертний хіт у ножовому чарті

Справжня зірка асортименту бренду, з першого погляду ніж P108-SF підкорює своїм вишуканим дизайном серця навіть тих, хто далекий від ножової тематики. Суцільнометалева конструкція з тонким клинком, виконаним зі шведської сталі 12C28N, не тільки вражає своїм зовнішнім виглядом, а й забезпечує виробу міцність та довговічність. Тому така модель радуватиме свого власника протягом тривалого часу, яким би випробуванням вона не піддавалася.

Завдяки профілю Clip point клинок справляється як з різальними, так і колючими роботами, а товщина, що дорівнює 3.1 мм, робить його безстрашним перед лицем найскладніших викликів. Лезо замикається замком Frame lock з обмежувачем Beta Plus, що виключає можливість випадкового закривання конструкції під час використання.

Руківʼя також виготовлене зі сталі (це нержавіюча марка 3Cr14N), отже ви можете забути про виникнення випадкових тріщин та інших пошкоджень конструкції у разі її вислизання з руки та удару об асфальт. Кишеньковий затискач з акцентним елементом, забарвленим у синій колір, дозволяє зафіксувати модель на одязі та тримати її під рукою на будь-який непередбачуваний випадок.

До речі, у ножа є ще одне застосування — хвіст руківʼя можна використовувати як склобій.

Сталь у клинку 12C28N Довжина леза 88 мм
Профіль Clip point Товщина клинка 3.1 мм
Матеріал руківʼя 3Cr14N Довжина руківʼя 120 мм
Замок Frame lock + Beta Plus Вага 130 г

Ruike D191 – класика у сучасній інтерпретації

Ніж складаний Ruike D191 — це яскраве поєднання продуманої функціональності та дизайну, яке сподобається поціновувачам практичності.

Можливості класичної форми клинка Clip point органічно доповнюються ергономікою комбінованого руківʼя, в якому одна половина виготовлена зі сталі 420, а друга доповнена склотекстолітовою плашкою для запобігання ковзанню конструкції в долоні. Це дизайнерське рішення також є відмінною рисою інструмента, яке змушує розглядати його знову й знову.

Клинок виконаний зі сталі 8Cr13MoV, яка має нержавіючі властивості та стійкість до пошкоджень. Кріогенна обробка, якій, до речі, піддаються всі ножі бренду, наділила метал міцністю, що робить модель практично «невбивною» в роботі. Вирішення завдання потребує застосування сили? Не проблема. Для цього на обуху є насічки, на які можна покласти великий палець для максимального контролю інструмента під час різання.

Виймання леза з руківʼя не викликає труднощів завдяки фліперу та осьовому кульковальнику. Одне натискання на плавець із помахом запʼястя миттєво відкриває конструкцію з наступною фіксацією, за яку відповідає замок Frame lock.

Сталь у клинку 8Cr13MoV Довжина леза 99 мм
Профіль Clip point Товщина клинка 3.5 мм
Матеріал руківʼя 420 + G10 Довжина руківʼя 120 мм
Замок Frame lock Вага 120 г

Ruike Trekker LD11 – багатозадачність без компромісів

Що може бути практичнішим за складаний ніж? Тільки ніж туристичний багатофункціональний, здатний не лише різати, а й виконувати низку інших, дрібних завдань. Модель Trekker LD11 належить до розряду подібних інструментів, і її можна не тільки брати з собою в дорогу, а й носити на повсякденній основі, оскільки важить вона всього 95 грамів і оснащена кліпсою.

У розпорядженні користувача є три інструменти: клинок із профілем Drop point, знімний пінцет і склобій, інтегрований у хвіст руківʼя. Всі елементи виготовлені з нержавіючої марки Sandvik 12C27, тому перейматися за їхню стійкість до навантажень точно не доводиться.

Зовні модель має лаконічне оформлення, звичне для класичних EDC інструментів. Шорсткі накладки з G10 на руківʼї не залишають конструкції жодного шансу на ковзання в руці. Хват є надійним, а відсутність на клинку ребристої поверхні для упору нівелюється невеликим виступом на 3-міліметровому обуху, що не дає пальцю зіслизнути.

За безпечну експлуатацію відповідає запірний механізм Liner Lock. Достатньо вивести лезо у відкрите положення натисканням на шпеник, після чого лунає легке клацання, що говорить про фіксацію конструкції.

Сталь в інструментах 12C27 Довжина леза 85 мм
Профіль клинка Drop point Товщина клинка 3 мм
Матеріал руківʼя G10 Довжина руківʼя 114 мм
Замок Liner lock Вага 95 г

Ruike L32 – одне рішення для всіх проблем

Наостанок ми приберегли «найсмачніше», багатофункціональний ніж для виживання з 11 висувними елементами, які цілком можуть замінити повноцінний набір інструментів.

Для майстрів на всі руки Ruike L32 стане справжнім скарбом. Модель вагою 154.5 грамів і завдовжки 114 мм у закритому положенні здатна позмагатись у можливостях зі швейцарським ножем, оскільки її інструменти мають більші габарити, ніж елементи у відомого конкурента, а значить, можуть виконувати складніші завдання.

Різати, пиляти, відкручувати гвинти, відкривати пляшки та здійснювати інші маніпуляції, для яких зазвичай потрібний важкий комплект інструментів, — цьому ножу до снаги будь-які труднощі завдяки наявності клинка з прямим лезом, серейторної пилки, інструментів для зачищення проводів та закручування дроту, склобою, двох викруток, пінцету та навіть штопора, що є рідким гостем у сучасних мультитулах.

Це багатство приховано в мініатюрному руківʼї з обрамленням зі склотекстолітових плашок, тому який би елемент не використовував власник ножа, конструкція не наминає долоню та не норовить вислизнути в найневідповідніший момент.

Сталь в інструментах 12C27 Довжина леза 85 мм
Профіль клинка Drop point Товщина клинка 3 мм
Матеріал руківʼя G10 Довжина руківʼя 114 мм
Замок Slip joint Вага 154.5 г

Продукція Ruike: де замовити подарунок на Новий рік?

Ще не визначились із подарунком? Функціональні ножі Ruike купити в Україні можна в онлайн-магазині Ruike Україна — офіційного дистриб'ютора товарів бренду. І ні, ми не просто продаємо інструменти, а надаємо кожному можливість стати щасливим власником кишенькового помічника, котрий, безумовно, буде одним із головних героїв під новорічною ялинкою та вкраде всю увагу учасників свята.

Дозвольте собі та близьким трохи розкоші у світі захоплень — робіть вибір на користь інструментів, створених з любов'ю до деталей, у яких витримано оптимальний баланс «ціна – якість».

Товари новини

Написати коментар