Чорна п'ятниця 2022 у магазині Ruike Україна

Чорна п'ятниця – масштабна подія у світі шопінгу та найочікуваніший період серед мільйонів покупців на всіх континентах. Цей день знаменує старт великих знижок, які дозволяють купити бажані товари у півтора рази, а іноді і вдвічі дешевше за звичайну ціну.

Онлайн-магазин Ruike Україна традиційно приєднується до цього свята та готовий дивувати приємною вартістю на десятки моделей ножів, включаючи бестселери бренду та нещодавно анонсовані новинки.

Скільки триває акція на ножі Ruike у Чорну п'ятницю?

У 2022 рік Чорна п'ятниця в Україні випадає на 25 листопада. У більшості торгових мереж акції на товари діють протягом одного дня, але магазин Ruike Україна підготував для покупців цілий марафон знижок, який триватиме з 21 по 30 листопада.

Кількість акційних товарів обмежена, тому ми рекомендуємо заздалегідь підготуватися до цієї події:

  • Уважно вивчіть асортимент інструментів: у нашому магазині наведено детальні характеристики кожної моделі, фотографії та відео-огляди;
  • Додайте товари, що сподобалися, до списку обраних, щоб не витрачати час на їх пошук у розпал знижкового марафону;
  • Підпишіться на наші соціальні мережі – так Ви зможете дізнатися про вигідні пропозиції одніми з перших.

Під час шопінгу забудьте про будь-які обмеження: купити можна один і більше інструментів із адресною доставкою кур'єром або у відділення УкрПошти та Нової Пошти. Доставка у відділення є БЕЗКОШТОВНОЮ.

Що купити у Чорну п'ятницю?

Знижки на Чорну п'ятницю поширюються на моделі з усіх категорій товарів:

  • Складані ножі;
  • Нескладані ножі;
  • Багатофункціональні інструменти.

Розмір знижки складатиме -20%.

Складані ножі

Ножі зі складаною конструкцією – найпопулярніші інструменти через свою універсальність. Їх можна застосовувати у побуті, носити із собою на роботу чи прогулянку містом, брати у подорож – у будь-якій з цих ситуацій може виникнути потреба у гострому клинці, і складаний ніж Ruike швидко прийде на допомогу.

В акції на Чорну п'ятницю візьмуть участь понад 20 моделей складаних інструментів, серед яких кожен зможе знайти відповідний аксесуар під індивідуальні вимоги та уподобання.

  1. Джентльменські ножі

    Головною рисою таких моделей є витончений дизайн суцільнометалевої конструкції, яка красиво бликує під прямими променями сонця і створює «вау-ефект» у оточуючих, коли власник вперше дістає ніж із кишені. Це може бути Ruike P128-SF із масивним клинком, який не тільки красивий, а й дуже ефективний. Або Ruike P831-SF із яскравими блакитними акцентами та оригінальною формою клинка, що нагадує кіготь дикої тварини. Потрібно щось зовсім незвичайне? Ruike P875-SZ здивує не лише можливостями, а й автентичним оформленням із малюнками гілок жимолості на рукоятті.
  2. Складані EDC та туристичні ножі

    Основний акцент у повсякденних моделях зроблено на практичності. Крім гостро заточених клинків вони можуть похвалитися протиковзкими накладками на рукоятках, щоб інструмент не вислизав із долоні під час роботи. Моделі відрізняються зручністю носіння: їх можна покласти у кишеню або закріпити на одязі та сумці за допомогою кліпси, щоб ніж не загубився під час активного руху. Це найбільша категорія інструментів, які можна використовувати будь де, не хвилюючись за їх цілісність.



    Ruike P138 – один із бестселерів, який виділяється грайливо піднятим клинком із нержавіючої сталі з кріогенною обробкою, що робить метал твердим і непохитним перед лицем будь-яких труднощів. Ruike Hussar Р121 – ще одна популярна модель із піднятим вістрям та бритвенно гострим лезом. Вона миттєво відкривається одним рухом руки та демонструє тонкий та ідеально рівний різ на матеріалах будь-якої щільності. Якщо хочеться чогось не тільки практичного, але й ефектного, Ruike P155 задовольнить обидві потреби. Його форма, що нагадує персидський кинжал, не залишить нікого байдужим, а ергономічна рукоять дозволить зручно захопити інструмент для максимального контролю.

Нескладані ножі

Потужні, надійні та ефективні – все це про інструменти з нескладаною конструкцією, яка не боїться складних завдань у найекстремальніших умовах. Фіксовані моделі також називають армійськими чи тактичними. Продуманий дизайн робить їх несприйнятливими до навантажень будь-якої інтенсивності, що високо цінується військовими, які щодня стикаються зі складними викликами.

Ruike Jager F118 – саме з таких моделей, готових боротися і перемагати незалежно від складності поставленої мети. Інструмент має конструкцію фултанг, тому не ламається навіть при сильному тиску на клинок, а гостре, як бритва, лезо ріже і пиляє все, що йому трапляється на шляху.

Багатофункціональні інструменти

Навіщо носити із собою важкий набір інструментів, якщо можна взяти багатофункціональний ніж із цілим набором допоміжних елементів? І все це вільно поміщається у кишені одягу. Функціональний інструмент – надійний помічник у будь-яких справах, починаючи з приготування страв та нарізки продуктів до таких специфічних завдань, як натяжка спиць на велосипеді або заточування колів для встановлення намету.

В асортименті бренду є більше десятка моделей функціональних ножів і всі вони будуть доступні для покупки зі знижкою – від Ruike Trekker LD21 для любителя мінімалізму до Ruike Trekker LD51 для майстра на всі руки.

Це далеко не всі інструменти, які будуть доступні за зниженою ціною у Чорну п'ятницю. Усі знижки на ножі в онлайн-магазині Ruike Україна можна побачити вже 21 листопада.

Не пропустіть можливість стати власником ножа Ruike!

Втілюйте мрії у реальність і радуйте себе найякіснішими придбаннями, які будуть служити протягом довгих років!

Написати коментар