Осінні новинки від Ruike 2020

Бренд Ruike знають багато любителів якісних і доступних ножів. Дана торгова марка існує вже давно, але ось перші ножові вироби під її назвою стали проводитися не раніше, ніж в 2016 році. І з тих пір продукція Ruike користується стабільним попитом у споживачів. Така популярність цілком зрозуміла. Адже моделі торгової марки відрізняються поєднанням чудових характеристик. Це-добротна якість, надійність, привабливий дизайн.

Список моделей:

  • Ruike M195-B
  • Ruike P875-SZ

Нинішньої осені ножемани зможуть обзавестися двома новинками популярного бренду Ruike. Це такі моделі, як Ruike M195 - B і Ruike P875-SZ. Обидва ножа цікаві, і заслуговують на увагу. Перший є не аби чим, а дебютним тактичним екземпляром у цієї відомої компанії. Може похвалитися наявністю склобою і стропореза. Другий дивує зовнішньою розкішшю, приємним кольором і практичністю. Пора ознайомитися з новинками і дізнатися, чим вони такі прекрасні.

Ruike M195-B

Як повідомлялося вище, це дебютна Тактична модель у виробника. Ніж якісний, функціональний, в ньому є стропоріз і склобій. Для виробництва цього ножа застосували відмінну сталь марки D2, твердість якої досягає 60-61 одиниць за шкалою Роквелла. Також використовували суміш склотканини і епоксидних смол, інакше кажучи, склотекстоліт G10. В результаті вийшов комфортний тактичний інструмент, зі зручною рукояттю і лезом комбінованого типу.

Клинок у екземпляра Ruike m195-B володіє досить поширеною формою drop point. Така форма підходить для виконання різних робіт, так як дозволяє ефективно і різати, і наколювати. Один з найпопулярніших профілів на сьогодні у ножів. Леза типу drop point нерідко можна побачити у ножів, які позиціонуються, як мисливські моделі. Ну а сталь D2 вже сама по собі надає новинці надійності. Оскільки вона не тільки дуже стійка до іржі, але також і сприяє тривалому утриманню ріжучої кромки. Сталь до того ж міцна і досить тверда.

Рукоять моделі в змозі витримувати значні впливи, при цьому вона стійка до появи подряпин і до стирання. У ручці є сталь. Словом, ніж дуже міцний, відмінно адаптований для застосування в активному відпочинку. Лезо оброблено методом галтовки.

Тут є замок Frame lock. Відкритий пластинчастий замок має зубчастої секцією для більш надійного натискання, також у нього є запобіжник Beta Plus. Переміщення запобіжника вгору дає запірного механізму надійність і безпеку, виключаючи випадкове закриття леза під час використання ножа. Для фіксації передбачена кліпса, транспортувати ніж можна в чохлі з нейлону. Довжина загальна досягає 25,3 сантиметра, Довжина клинка становить 10,8 сантиметра. Товщина клинка - 4,6 міліметра, а важить модель 205 грам.

Ruike P875-SZ

Витончений ніж, відрізняється красивою гравіюванням. За дизайном новинка нагадує модель M875-TZ, але при цьому у неї лезо зі сталі 14C28N, а рукоять виготовлена зі сплаву марки 420. Ніж прекрасного сріблястого кольору служить для щоденного носіння. Це складна модель, дуже ефективна, у неї на ручці присутній гравірування у вигляді орнаменту з жимолостю. Жимолость за традицією вважається символом добрих побажань. Ніж гідно оцінять естети і любителі оригінальності, а ще він порадує поєднанням таких якостей, як компактність, висока твердість леза, міцність і довговічність.

У складі леза є сталь марки 14C28N, яка не покриється іржею. Даний сплав відрізняється оптимальним хімічним складом. Сталь отримала такі якості, як висока твердість і відмінне збереження ріжучої кромки. Лезо з подібного сплаву легко переточувати, при цьому ріжуча кромка добре зберігається. Ніяких мікросколів і заминів при роботі з ножем. Твердість металевого сплаву досягає 58-60 одиниць по Роквеллу, що вважається досить непоганим значенням для ножової продукції.

Ручка P875-SZ зроблена зі сталі марки 420, яка не іржавіє. Склад даного сплаву наступний: вуглецю – 0,15%; марганцю – 0,10%; хрому – 12-14%; кремнію – 1%; фосфору – 0,04%; сірки – 0,03%.

Лезо має форму drop point. У ножі є замок типу Frame lock, який в суті своїй є різновидом лінійного замку Liner-lock. Є і кліпса для зручності фіксації. У довжину ніж досягає 20,8 сантиметра, а довжина леза становить 8,9 сантиметра. Важить новинка 140 грам. Вона стане в нагоді багатьом користувачам, підійде дачникам, туристам, рибалкам, мандрівникам і іншим категоріям осіб.

Обидві новинки бренду Ruike нададуть користь в побуті, і не тільки, демонструючи власнику свої кращі призначені для користувача властивості. Що вибирати - більш "брутальний" Ruike M195-B або витончений варіант Ruike P875-SZ, тут кожен вирішує індивідуально. А ще краще-придбати обидва ножа, оскільки продукції бренду Ruike багато не буває.

Написати коментар