Ruike P801-SF — бюджетник преміум якості

Ніж-різак P801 від Ruike став одним з хітів продажів відразу після появи на ринку. Вся річ у тім , що у ньому є ідеальне співвідношення ціни і якості, він нереально класно виглядає і володіє високою надійністю. Зовнішній вигляд досить строгий, але не манірний — по ножу розставлені акценти у вигляді синіх шайб, шпеньків і кліпси.

Що ж, розповімо про цей ножі детальніше.

Клинок

Сталь леза — шведська нержавійка з високим вмістом як хрому, так і вуглецю. Ще в складі є кремній і молібден, що додало крайці стійкості, а самій поверхні — несприйнятливість до корозії. Твердість знаходиться на високому рівні, що дозволяє швидко і легко заточувати ніж, а гострота залишається відмінною протягом довгого часу . Міцність клинка також дозволяє знизити до мінімуму ймовірність появи заломів і відколів.

Руківʼя

Руківʼя виконане плоским, але перетин прямокутний. На ньому немає ніяких прикрас, крім кліпси темно-синього кольору. Недолік полягає в тому, що посадкове місце тільки одне, в положенні tip up, тому переставити його не вийде. Руківʼя має відкритий вигляд, скріплюється тільки трьома бонками, отже чистити ніж буде важкувато (для цього доведеться придбати жорсткий пензлик).

В осьовому вузлі розміщуються підшипники, тому клинок викидається плавно і чітко. Плашки оброблені за методом stonewash, що довше захищає ніж від зовнішніх пошкоджень (але й зовнішній вид виходить набагато кращим).

Треба відзначити, що кліпса досить велика, тому глибоко сідає в кишеню і не спадає.

Замок

Оскільки в Ruike P801-SF зробили упор на надійність і спрощення конструкції, у ньому встановили Frame Lock. Клинок можна використовувати з будь-яким зусиллям, бо замок неймовірно надійний. Так що він не складеться, якщо ви самі цього не зробите захотівши.

Висновок і загальні враження

Поставляти ніж в чорній фірмовому упаковуванні , таку не соромно піднести подарунком. Виглядати P801 - SF нереально симпатично, але при цьому він ще й дуже надійний. Вага його не дуже високий (120 грамів ), а тому він не заважатиме. Загалом, ми (і тисячі задоволених людей, вже купили цей ніж) рекомендуємо його до покупки.

Знижка 5% за промокодом:
B5

копіювати

Купон скопійований

Товари новини

Написати коментар