ТОП 10 подарунків від Ruike до Дня захисника України

День захисника України відзначається 14 жовтня, і хоча в українській армії служить чимало представниць прекрасної статі, цього дня традиційно вітають чоловіків, віддаючи шану їхній мужності та стійкості духу у боротьбі за свою Батьківщину.

Якщо Ви шукаєте креативні подарунки на День захисника татові, чоловікові, брату чи другу – ми підібрали найкращі варіанти інструментів Ruike, які принесуть вітається яскравіемоції та щодня приносити йому користь у побуті, на службі та відпочинку.

Зміст

  1. Чи можна купувати ніж у подарунок?
  2. Чому інструмент – найкращий подарунок чоловікові?
  3. Який подарунок подарувати на День захисника України?
    1. Ruike F118 – Для любителя класики
    2. Ruike M195 – Для військового
    3. Ruike F815 – Для рибалки
    4. Ruike P138 – Для прихильника міського життя
    5. Ruike L51 – Для майстра на всі руки
    6. Ruike P875-SZ – Для колекціонера
    7. Ruike P801-SF – Для джентльмена
    8. Ruike P662 – Для автомобіліста
    9. Ruike Hussar Р121 – Для грибника
    10. Ruike LD43 – Для мандрівника
  4. Де придбати подарунок на День захисника України?

Чи можна купувати ніж у подарунок?

Іноді важко знайти ідеальний подарунок для члена сім'ї чи друга, особливо коли вони мають все, що потрібно. Але навіть незважаючи на практичність і доступну ціну інструментів, багато хто відмовляється від ідеї придбання їх у якості подарунка через забобони, що гострий клинок може стати причиною суперечок між людьми або зовсім здатний розірвати їхні стосунки.

Ми не даватимемо оцінок подібних упереджень, але якщо Ви все-таки переживаєте з цього приводу, то покладіть монетку в подарункову упаковку з ножем, яку чоловік поверне Вам після отримання презенту. Цей жест можна вважати символічною платою за інструмент, і переживати за погіршення стосунків більше не доведеться.

Чому інструмент – найкращий подарунок чоловікові?

Існує дві причини, чому не варто відмовлятися від дарування інструменту через забобони:

  • Ніж – це практично. Ніколи не знаєш, що може статися у наступний момент і коли стане в нагоді гостре лезо. Носити із собою важкий набір інструментів на такі випадки не завжди можливо, а ось кишеньковий ніж – запросто. Не слухайте, якщо людина каже, що їй не потрібен інструмент, – одного разу відчувши ефективність портативного аксесуара, вона вже не зможе уявити життя без нього.
  • Ніж – це естетично. Сучасний клинок несе не тільки практичну користь – він також є відображенням характеру користувача та доповненням до його стилю.

Обидва перераховані чинники роблять з інструменту один із найкращих подарунків чоловікові, особливо якщо при виборі враховувати його рід професійної діяльності та захоплення.

Який подарунок подарувати на День захисника України?

У виробництві інструментів компанія Ruike робить акцент на якості, використовуючи тільки сертифіковані марки сталей, які пройшли випробування часом і демонструють ефективність незалежно від області та умов використання. Ми зібрали десятку найцікавіших моделей бренду, які задовольнять потреби чоловіка у надійному помічнику в повсякденних справах та прослужать йому довгі роки – це гарантує багаторічна офіційна гарантія від виробника, що становить 5 років з моменту придбання аксесуара.

Ruike F118 – Для любителя класики

Ніж із фіксованим клинком – це втілення надійності та ефективності, яке рятує у критично важливих обставинах, де користувач може покладатися лише на себе та кишеньковий інструмент.

F118 увібрав найкращі якості нескладних ножів: конструкція з повним тангом витримує екстремальні навантаження, клинок із нержавіючої сталі 14C28N легко ріже і проколює матеріали різної щільності, пара заокруглених накладок на рукоятці роблять хват зручним і сприяють покращеному контролю над інструментом за рахунок шорсткої текстури склопластику. Додайте до цього фірмові піхви з кріпленням на пояс, що дозволяють закріпити клинок під будь-яким зручним кутом, і Ви отримаєте універсальний подарунок татові на День захисника, який годиться для вирішення завдань у побуті та на відпочинку.

Матеріал клинка

14C28N

Загальна довжина

223 мм

Матеріал рукояті

G10

Довжина клинка

110 мм

Вага

190 г

Товщина обуха

4.5 мм

Ruike M195 – Для військового

Армійський ніж – це не просто аксесуар, а знаряддя для виживання, яке колить, ріже, копає, а в екстрених випадках є засобом для самооборони. Модель M195 відноситься до інструментів тактичного типу й увібрала основні характеристики для забезпечення базових умов комфорту в польових умовах, щоб перемога супроводжувала користувача навіть у малих починаннях.

У якості матеріала для клинка використана сталь D2 із високою опірністю корозії та зносу. Лезо відноситься до комбінованого типу: перша половина має серрейторне заточування для різання особливо щільних предметів (шнури, стропи, деревина), а друга половина ближче до вістря – пряме заточування для легкого встромлення у матеріали.

Рукоятка зі склотекстолітовими накладками має фігурну форму з безліччю виїмок під пальці. Близько основи рукояття є ряд насічок, які продовжуються по обуху клинка, – вони виконують роль упору під великий палець. У хвості також присутній стропоріз і склобій, якими однаково зручно користуватися як із розкритим, так і закритим ножем.

Матеріал клинка

D2

Загальна довжина

253 мм

Матеріал рукояті

G10

Довжина клинка

108 мм

Вага

205 г

Товщина обуха

4.6 мм

Ruike F815 – Для рибалки

Підготувати рибальські снасті, розплутати волосінь, оглушити та почистити рибу – у вирішенні цих завдань рибалці не впоратися без міцного ножа, як F815. Це компактна модель із клинком зі сталі 14C28N, що містить велику кількість хрому, тому сплав не боїться регулярного контакту з вологою та не покривається іржею.

Незважаючи на той факт, що це аксесуар із фіксованим клинком, Ruike вдалося вирішити питання із зайвою вагою за рахунок подовженого отвору в рукоятці. Завдяки такій конструкції вага знизилася до 105 г, при цьому ніж з повним тангом все ще витримує високі навантаження і здатний не тільки різати мотузки, але й заточувати дерев'яні кілки для облаштування місця для риболовлі.

На рукоятці є кілька кольорових накладок, зафіксованих двома сталевими гвинтами. Модель випускається у двох варіантах: з накладками чорного та помаранчевого кольору, але для потреб рибалки ми радимо вибрати другий варіант. Яскравий дизайн допомагає знайти інструмент у густій траві або на дні струмка у разі падіння аксесуара.

Матеріал клинка

14C28N

Загальна довжина

190 мм

Матеріал рукояті

G10

Довжина клинка

85 мм

Вага

105 г

Товщина обуха

3.5 мм

Ruike P138 – Для прихильника міського життя

EDC-ніж – це комбінація практичності та простоти носіння, за що відповідає міцна сталь та компактні розміри. Інструмент для повсякденного використання традиційно має складану конструкцію, але це не применшує його можливості, і P138 яскравий тому доказ.

Потужний у роботі та зручний у носінні – ніж ефективно справляється з різом різноманітних матеріалів за рахунок широкого клинка товщиною 3.5 мм, що ховається всередині рукоятки довжиною 13.1 см. Сталь 14C28N була піддана кріогенній обробці, тому твердість металу становить еталонні 60 HRC із можливістю надовго утримувати заточення. Форма танто з агресивно піднятим вістрям розширює можливості клинка, дозволяючи йому не тільки різати, а й виконувати дрібні проколи у тканині чи деревині.

Модель також не позбавлена естетики. Шорсткі накладки зі склотекстоліту мають нестандартну форму з геометричними лініями і безліччю закруглених кутів. Форма металевої кліпси доповнює загальний дизайн та щільно фіксує інструмент у кишені для зручного транспортування.

Матеріал клинка

14C28N

Загальна довжина

221 мм

Матеріал рукояті

G10

Довжина клинка

90 мм

Вага

158 г

Товщина обуха

3.5 мм

Ruike L51 – Для майстра на всі руки

Якщо чоловік захоплюється велоспортом або проводить багато часу в гаражі, подаруйте йому мультитул із безліччю інструментів, які дозволяють виконувати дрібні ремонтні роботи. Повноцінний набір інструментів не завжди доцільно і можливо носити з собою через велику вагу, а кишеньковий L51 завжди буде під рукою.

23 функції – стільки можливостей пропонує мультитул Ruike розміром із чоловічу долоню. Заміна спиць на велосипеді, перекушування проводів, перерізання шнурів, закручування гвинтів – все це можна зробити за допомогою кишенькового мультитула, виготовленого із нержавіючої сталі 12C27 та доповненого парою шорстких накладок для мінімізації ковзання у руці. У якості доповнення до гострого клинка, серрейторної пилки, ножиць та плоскогубців, які є стандартними складовими в мультитулах, модель також оснащена кількома викрутками, скальпелем, штопором та пінцетом, що ховається у хвості рукоятки.

Матеріал клинка

12C27

Загальна довжина

197 мм

Матеріал рукояті

G10

Довжина клинка

85 мм

Вага

243.5 г

Товщина обуха

3 мм

Ruike P875-SZ – Для колекціонера

Ефектний зовнішній вигляд P875 не залишить байдужим жодного чоловіка, який цінує не лише практичність інструментів, а й їхню естетичну складову. Модель має суцільнометалеву конструкцію з клинком зі шведської сталі 14C28N і хромованою рукояттю, на якій вигравірувані гілки жимолості. Ця рослина вважається символом мужності та матеріального достатку, тому такий подарунок може бути для користувача талісманом.

Незважаючи на елегантний дизайн P875 не позбавлений практичності. Це складаний EDC-ніж із формою клинка Drop-Point та надійним замком Frame Lock, що дозволяє розкрити інструмент одним рухом руки. В основі механізму знаходяться підшипники, тому відкриття відрізняється плавністю. З правого боку рукоятки розміщена однопозиційна кліпса для щільної фіксації на одязі.

Матеріал клинка

14C28N

Загальна довжина

208 мм

Матеріал рукояті

420

Довжина клинка

89 мм

Вага

140 г

Товщина обуха

3.5 мм

Ruike P801-SF – Для джентльмена

Так званий «джентльменський ніж» P801 вирізняється лаконічним дизайном із парою яскравих деталей у вигляді шпенька, кліпси та обрамленого синім кольором осьового гвинта. Проста суцільнометалева конструкція демонструє витончений смак власника і є доповненням його стилю. Такий інструмент можна сміливо носити в кишені костюма непомітно для оточуючих і сміливо кидати в бій, коли потрібний гострий клинок.

У конструкції використані дві нержавіючі марки сталі: 14C28N у клинку та 3Cr14N у рукояті. У складі металів є хром, тому матеріали не окислюються під впливом агресивних середовищ і не покриваються іржавими плямами. За замикання викидного леза відповідає замок Frame Lock, в основі якого знаходиться тверда пластина. У хвостовій частині присутній невеликий отвір – в нього можна просмикнути яскравий темляк, який буде слугувати додатковою прикрасою металевої конструкції.

Матеріал клинка

14C28N

Загальна довжина

200 мм

Матеріал рукояті

3Cr14N

Довжина клинка

86 мм

Вага

120 г

Товщина обуха

3.1 мм

Ruike P662 – Для автомобіліста

На випадок непередбачених ситуацій досвідчений автомобіліст завжди возить у бардачку невеликий та міцний ніж, який допомагає нарізати продукти харчування, щоб підкріпитись у дорозі, або перерізати ремінь безпеки, коли потрібно швидко покинути салон автомобіля.

Модель P662 відноситься до складнів кишенькового типу із клинком форми ворнкліф, яка нагадує кіготь дикої тварини. Ріжуча кромка з тонким вістрям не тільки ріже, а й проколює різні предмети, а в разі потреби може зіскоблювати гар з металу. Дві товсті накладки G10 мають приємну на дотик шорстку поверхню і доповнені двома сталевими гвинтами та широкою кліпсою знімного типу. Склотекстоліт витримує вплив високих температур та хімії, тому він не втрачає форму та текстуру у разі контакту з гарячою поверхнею, бензином та олією. При цьому його твердості достатньо, щоб витримати ударні навантаження, якщо необхідно використати ніж як склобій для екстреного виходу з транспортного засобу.

Матеріал клинка

14C28N

Загальна довжина

170 мм

Матеріал рукояті

G10

Довжина клинка

74 мм

Вага

66 г

Товщина обуха

3.1 мм

Ruike Hussar Р121 – Для грибника

Любитель «тихого полювання» потребує спеціального інструменту, який не боїться контакту з вологим середовищем і здатний легко зрізати гриб без кришення ніжки. Із цим завданням справляється ніж P121, оснащений тонким і гострим клинком із нержавіючої сталі, якій не страшна волога. Метал оброблений методом сатинування, що робить поверхню металу матовою та приховує дрібні потертості.

Тонка рукоятка з нековзними накладками та упором під палець робить утримання надійним та покращує контроль над інструментом, коли потрібно обережно зрізати гриб без пошкодження грибниці. Щоб не втратити інструмент у лісі, його можна закріпити на кишені за допомогою тугої кліпси.

Матеріал клинка

14C28N

Загальна довжина

215 мм

Матеріал рукояті

G10

Довжина клинка

88 мм

Вага

127 г

Товщина обуха

3.5 мм

Ruike LD43 – Для мандрівника

Розчистити місце для табору та багаття, встановити намет, приготувати гарячий обід – з усім цим стикається будь-який турист, який вирушає в пішу подорож, і в цьому разі йому не обійтися без спеціалізованого інструменту. LD43 – це функціональна модель у яскравому оформленні, що включає низку базових інструментів, які необхідні у польовому таборі.

Потрібно зрізати гілки для розведення вогню або заточування під коли – зубчаста пилка ріже деревину будь-якої твердості. Нарізати продукти харчування на рівні шматочки теж не проблема – з цим справляється сталевий клинок довжиною 8.5 см із прямим заточуванням. Крім цих інструментів у мультитулі є стропоріз, шило з отвором для нитки, викрутка, склобій – всього 15 функцій, які приховані у виробі вагою 205 г. У складеному вигляді інструмент вішається на рюкзак або кріпиться на поясі за допомогою сталевого карабіна.

Матеріал клинка

12C27

Загальна довжина

199 мм

Матеріал рукояті

G10

Довжина клинка

85 мм

Вага

205 г

Товщина обуха

3 мм

Де придбати подарунок на День захисника України?

Вибираєте оригінальний подарунок, який приноситиме користь і служитиме приємним нагадуванням про знаменний день? В онлайн-магазині Ruike Україна можна замовити армійські ножі, складані інструменти та мультитули, що виготовлені із сертифікованих марок сталей та мають довгий гарантійний термін служби, який становить не менше 5 років.

Написати коментар