Зі старту – в лідери: секрети швидкої популярності Ruike

Ruike-молода компанія з величезним досвідом. Спочатку, коли торгова марка тільки була заснована (а це був 1998 р), вона займалася випуском продукції, на яких ставився логотип інших брендів. Розробляючи Ножі для більш відомих марок, компанія отримала великий досвід, що дозволив зі старту почати випускати якісні, сучасні та функціональні моделі власного виробництва. Перший такий ніж був випущений в 2016 р.

Особливості бренду:

  • Висока якість збірки;
  • продумана конструкція;
  • надійність;
  • унікальний дизайн;
  • комфорт.

На даний момент Ruike пропонує невеликий асортимент, але вдосконалений до дрібниць. Моделі підходять для щоденного застосування, туризму, полювання, виконання нескладних ремонтних робіт вдома або на природі. Всю продукцію бренду можна розділити на три групи: Складні ножі, з фіксованим лезом і багатофункціональні.

Матеріал

У виробництві клинків використовується сталь марок 14C28N і 12C27 від шведського виробника Sandvik. 14C28N була розроблена спеціально для ножів, з урахуванням особливостей їх використання. Гарантує високу стійкість до корозії, стабільність РК і тривале збереження гостроти леза. Sandvik 12C27 вважається дуже чистою (містить мало сірки і домішок), що покращує однорідність металу, роблячи його більш довговічним. При твердості до 58 HRC, така сталь зберігає хорошу пластичність.

При виготовленні рукояті також використовуються нержавійка 3Cr14N для внутрішньої частини і G10 – для зовнішньої. G10-особливий композитний матеріал, стійкий до ударів, високих температур, вологи і впливу різних агресивних хімічних речовин. Відрізняється легкістю і довговічністю, можливістю додати поверхні будь-яку форму, колір і текстуру рукояті з таким покриттям не ковзають навіть в мокрих долонях, зручні, не морозять руки на холоді.

Доладний

Серія " P " - ідеальний вибір на кожен день. Складники компактні, практичні і функціональні. Легко поміщаються в кишені штанів, куртки або рюкзака, що дозволяє їх завжди носити з собою. Часто мають оригінальний дизайн, чим приваблюють цінителів стилю. Це помітні керамбиты типу Р881, лаконічний Р801, сувора масивна геометрія "американ-танто" Р138 і витончена в P135-SF, красиві моделі з гравіюванням на рукояті P875-SZ.

Типи замків: slip-joint, liner - і frame-lock. Деякі лайнери мають посилену блокування Beta Plus lock або Safety lock – вельми оригінальне рішення.

Нескладний

Серія " F " представлена нескладними ножами з фіксованим лезом. Цей варіант більше підходить для полювання і походів. Відрізняється простотою конструкції і надійністю, виділяється оригінальним зовнішнім виглядом. Носять такі моделі на поясі або в рюкзаку, вони більш об'ємні і важкі. У представленому брендом асортименті нескладних ножів також є масивна Керамбіт-версія F181-B1 (вага - 198 гр) і більш стримана F118 (трохи легше - 190 гр). Модель F815 відрізняється легкістю (важить всього - 105 гр), за рахунок наявності виїмки на рукояті, при цьому вона така ж міцна і витривала до різних умов експлуатації.

Всі ці ножі укомплектовані зручними надійними сучасними чохлами, що дозволяють носити їх на кишені брюк або ремені (є спеціальна кліпса). Саме поєднання надійності, високої якості і сучасних технологій роблять лінійку F настільки привабливою.

Багатофункціональні

Лінійки L, LD, M і S створені розробниками для виконання різних завдань в майстерні, вдома, на полюванні, риболовлі або в дорозі. За рахунок замка "slip joint" майстри зуміли поєднати в таких інструментах від декількох до 8 викидних елементів з різними функціями.

Так маленька модель з великими можливостями S21 (важить всього 43 гр при довжині в складеному стані 71 см) має два елементи, що виконують до чотирьох функцій: ніж, викрутка, відкривачка для пляшок і стропоріз.

А ось L41, хоч і важче (майже 214 гр), дозволяє виконувати вже більше 20 функцій, об'єднуючи інструменти: ножиці, кусачки, пінцет та ін подібний мультиінструмент стане відмінним помічником кожного чоловіка.

Написати коментар